Bentley'ini arka bahçesine gömdü

Güncelleme Tarihi:

Bentleyini arka bahçesine gömdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 01:13

Reenkarnasyona inanan Brezilyalı milyarder, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki Bentley marka arabasını öldükten sonra kullanmak için gömmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Öldükten sonra da son model Bentley marka arabasından ayrılmak istemeyen ve diğer tarafa arabasıyla gitmeyi planlayan 63 yaşındaki Brezilyalı milyarder Count Scarpa, arabasını evinin bahçesine gömme kararı aldı.

Antik Mısır ile ilgili bir belgesel izledikten sonra bu kararı alan işadamı, " Pazar günü Antik Mısır ile ilgili çok ilginç bir belgesel izledim. Ölümden sonra rahat bir hayat geçirmek için tüm servetlerini gömüyorlardı, bana ilham verdi" dedi.

REENKARNASYONA İNANAN ÜNLÜLER/FOTOGALERİ

İşadamı elinde kürek ile birlikte açtığı çukurun başında verdiği pozu Facebook hesabından paylaştı. Kısa süre içinde sosyal medyada yayılan fotoğraf çok sayıda beğeni aldı.

Diğer taraftan, Scarpa'nın parasını hayır kurumlarına bağışlamak yerine böyle bir yol tercih etmesine ağır eleştirilerde bulunanlar da oldu.

Haberin Devamı

Scarpa, geçen yıl geçirdiği ameliyat sonrasında oluşan komplikasyonlar sonucu 63 gün komada kalmış ve iki kez ölümden dönmüştü.

Daha önce iki evlilik geçiren Scarpa'nın hiç çocuğu bulunmuyor.

Bentleyini arka bahçesine gömdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!