Başımıza meteor düşmediği kaldı

Güncelleme Tarihi:

Başımıza meteor düşmediği kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 19:39

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Ataköy’de denize sıfır konumda yükselen ‘SeaPearl’ konut projesinde sona yaklaşıldı. 2.7 milyar dolar yatırımla hayata geçen projede ilk etap için iskânı Temmuz 2017’de alacaklarını dile getiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Ülke olarak zor bir dönemden geçtik. Önemli badireler atlattık. En son 15 Temmuz’da darbe girişimi oldu. Başımız bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık. İnaniyoruz ki hem sektörümüzde hem ülkemizde bundan sonra her şey daha güzel olacak” dedi. 631 konuttan oluşan ilk blokta konutların yüzde 45’inin satıldığını dile getiren Kuzu, projeden konut sahibi olmak isteyenler için satış ofisinde örnek daire hazırladıklarını ifade etti. Kuzu, evlerin metrekare satış fiyatının 8 bin-8 bin 500 dolar olduğunu söyledi.

Haberin Devamı


Projede lüksü yeniden yorumladıklarını belirten Kuzu, “Eskiden yabancı yatırımcıdan böyle talepler gelirdi. Artık yerli tüketicide ev alırken lüks olanı tercih ediyor. Biz de lüks konut nasıl yapılır gösterdik. Lüks adı altında inşa edilen projelere gerçek anlamda lüks konut üreterek fark attık” dedi. Projedeki otel ve rezidans biriminin Jumeirah Group tarafından işletilecek olmasının projeye ilgiyi artırdığını söyleyen Kuzu, “Satışların yüzde 15’i yabancılara yapıldı. Denize yakın olmamız ve ulaşım kolaylığı bizi ön plana çıkarıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!