Başçı ve Babacan Saray'dan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Başçı ve Babacan Saraydan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 17:44

Bir süreden beri gündemde olan ‘faiz’ tartışmaları sonrası gözler Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılacak toplantıya çevrildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile yapacağı görüşmenin saat 16:45'te başlaması bekleniyordu. Görüşme saat 18:00'de başladı. Merakla beklenen görüşme iki buçuk saat sürdü. Merkez Bankası Başkanı Başçı saat 20.00 sularında Saray'dan ayrılırkan görüşmenin ayrıntılarıyla ilgili olarak Merkez Bankası'nın internet sitesinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada Brifingde Erdoğan'a 130 sayfalık bir sunum yapıldığı belirtildi. Sunum Merkez Bankası'nın internet sitesinden yayınlandı.

Haberin Devamı

Ankara'da merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile Saray'da görüştü. Görüşme yaklaşık iki saat sürerken Saray'dan ilk ayrılan Merkez Bankası Başkanı Başçı oldu. Başçı'dan yarım saat sonra da Babacan Saray'dan ayrıldı.

Görüşmeyle ilgili ilk açıklamalar gelmeye başladı. Beştepe'deki brifinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 130 sayfalık bir sunum sunuldu. Sunum Merkez Bankası'nın internet sitesinden da yayınlandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan 130 sayfalık sunumu bu linkten indirebilirsiniz.

BULUŞMA 1.15 SAAT GEÇ BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün gerçekleştirdiği YÖK ziyaretinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantının ardından üniversite rektörleriyle basına kapalı bir toplantı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı'nın bu toplantı uzadığı için Erdem Başçı ile planlanandan (16:45) geç buluştuğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Başçı ve Babacan Saraydan ayrıldı

Cumhurbaşkanı'nın resmi programında Başçı ile 16.45'te görüşeceği yazıyordu.

Başçı ve Babacan Saraydan ayrıldı
ERDOĞAN REKTÖRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!