Bankacılığın geleceğinde 'akıllı' adım

Güncelleme Tarihi:

Bankacılığın geleceğinde akıllı adım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2019 08:00

Akbank, müşterilerine geleceğin bankacılık deneyimini yaşatmak üzere başlattığı ‘’Yeni Nesil Akbank’’ programı kapsamında, mobil bankacılık uygulamasını da yeniden tasarladı.

Haberin Devamı

Yenilenen Akbank Mobil de akıllı bankacılık sistemleri kullanarak sade ve kolay süreçlerle müşterilerine bütünsel ve yepyeni bir mobil bankacılık deneyimi sunuluyor. Yeni Akbank uygulaması yapay zeka ve öğrenme teknolojisi ile müşterilerin finansal hareketlerini takip ederek onlara fikir de verecek.

5 STRATEJİK ALAN

Teknolojinin tüm sektörlerde çok büyük bir değişim fırsatı yarattığına dikkat çeken Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Müşteri ihtiyaçları ve kullanım alışkanlıkları da hızlı bir dönüşümden geçiyor. Biz de teknoloji ve insan kaynağımıza önemli yatırımlar yapıyor, geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz. ‘’Yeni Nesil Akbank’’ programı kapsamında şubelerimiz ile başlattığımız dönüşüm bugün müşterilerimizle temas ettiğimiz tüm noktalara yayılıyor. Türkiye’ye inanıyoruz. 2018’de 200 milyon dolar gibi büyük bir yatırım gerçekleştirdik ve bu sene de 200 milyon dolar daha yatırım yapıyoruz. Özellikle tasarım ve müşteri deneyimi konularında sadece bankacılık sektörüne değil, tüm sektörlere ilham vererek değer katmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte marka, kültür, inovasyon, altyapı ve tasarım konularını stratejik alan olarak belirledik. Akbank’ın dijital yüzünü uluslararası arenaya taşıyacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!