Bakan Nebati’den G20 temaslarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bakan Nebati’den G20 temaslarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2022 09:46

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Endonezya’da düzenlenen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda görüşmelerini sürdürüyor. Bakan Nebati, Twitter üzerinden yaptığı yeni paylaşımda Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Sn. Janet Yellen ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Endonezya’nın Bali şehrinde düzenlenen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısında mevkidaşlarıyla temaslarını sürdürüyor. Bakan Nebati dünkü görüşmelerinde, Güney Afrika Maliye Bakanı Enoch Godongwana, Birleşik Arap Emirlikleri Mali İşlerden Sorumlu Devlet Bakanı Mohamed Hadi Ahmed Al Hussaini ve Kanada Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Sayın Chrystia Freeland ile bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bugün yaptığı Twitter paylaşımında Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Sn. Janet Yellen ile bir araya geldiğini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"G20 toplantısının ikinci gününde Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Sn. Janet Yellen ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Ticari ilişkilerimizdeki potansiyeli hayata geçirmek ve karşılıklı yatırımlarımızı daha da artırmak için çalışmalara kararlılıkla devam edilmesi gerektiğinin altını çizdik." 

BAKMADAN GEÇME!