Bakan Kacır oyunu kullandı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kacır oyunu kullandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 12:52

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, oyunu İstanbul Başakşehir’deki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda kullandı.

Haberin Devamı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, eşi ve iki çocuğuyla geldiği okulda, 1086 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

“ARTIK SÖZ MİLLETİN”

Oy kullanımı sonrası açıklama yapan Bakan Kacır, seçimlerin demokrasinin bayram günü ve milli iradenin nihai tecelli adresi oluğunu belirtti. Milletin yüksek katılımla iradesine sahip çıkacağını söyleyen Kacır, "Bugün 30'u büyükşehir olmak üzere 81 ilimizin tümünde 922 ilçemizde ve 398 beldemizde belediye başkanlarını ile belediye meclis üyelerinin seçimleri için oyumuzu kullanmış olduk. Aynı zamanda mahallelerimizde ve köylerimizde de muhtarlık seçimleri var. Milletimiz demokratik hakkını en etkin şekilde kullanacak. Önümüzdeki beş yıl boyunca şehirlerimizi yönetecek belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve mahallelerimizi yönetecek muhtarlarımızı seçmiş olacağız. Ümit ediyorum ki çok yüksek bir katılımla yine Türk demokrasisi gücünü bütün dünyaya göstermiş olacak. Her bir seçim Türk demokrasisinin güçlenmesine, olgunlaşmasına yeni katkılar sunuyor olacak. Kampanya döneminde her şey söylendi. Artık son söz milletin." ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!