Bakan Bolat, Katarlı ve Suudi Arabistanlı mevkidaşları ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Bakan Bolat, Katarlı ve Suudi Arabistanlı mevkidaşları ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 13:33

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Katar Sanayi ve Ticaret Bakanı Şeyh Mohammad bin Hamad bin Qassim Al-Abdullah Al Thani ve Suudi Arabistanlı Ticaret Bakanı Majid Al Kasabi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ticaret Bakanı Bolat, Katarlı mevkidaşı ile görüşerek, Ramazan Bayramı tebriklerini iletti. Bolat, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Görüşmemizde ülkelerimiz arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeleri değerlendirdik. Katarlı muhatabım ile onay süreçlerini sonuçlandırdığımız Ekonomik Ortaklık Anlaşması ile önümüzdeki dönemde ticari, ekonomik ve yatırım ilişkilerimizi daha da derinleştirmek üzere mutabık kaldık. Türkiye-Katar işbirliğinin ülkelerimizin yanı sıra bölgemizin refahına yapacağı katkıya olan inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Bakan Bolat ayrıca Suudi Arabistanlı mevkidaşı Ticaret Bakanı Majid Al Kasabi ile de görüştü. Bakan Bolat, sosyal medya hesabından şunları aktardı: 

Haberin Devamı

Suudi Arabistanlı mevkidaşım Ticaret Bakanı Majid Al Kasabi ile Ramazan Bayramı münasebetiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, karşılıklı olarak bayram tebriğinde bulunduk. Suudi Arabistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizi de değerlendirdiğimiz görüşmemizde, Suudi Arabistan’ın birçok alandaki dönüşümünü planlayan 2030 Vizyonu kapsamındaki işbirliğimiz hakkında da görüş alışverişinde bulunma imkanı bulduk. Suudi Arabistan ile yeni dönemde kurduğumuz güçlü işbirliği ve iş dünyalarımız arasındaki güçlü diyalog, ülkelerimizin ve bölgemizin refahına katkı sunmaya devam edecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!