Ayakta izlenecek konferans

Güncelleme Tarihi:

Ayakta izlenecek konferans
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 23:46

Bu yıl 16-17 Aralık’ta 16’ncısı düzenlenecek Marka Konferansı’na yerli-yabancı 45 konuşmacı katılacak. Yürekli Danışmanlık’ın sahibi Ayşegül Yürekli Şengör, dinamizmin yükseleceği konferansın zaman zaman ayakta izleneceğini söyledi.

Haberin Devamı

MARKA Konferansı bu yıl 16-17 Aralık tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de yapılacak. Yerli yabancı 45 konuşmacının 15’er dakikalık konuşmalar yapacağı konferansın bu yıl 16’ncısı yapılıyor. Marka Konferansı’nın 15 yıldır moderatörlüğünü yapan BJ Cunnigham bu yıl da moderatörlüğü üstlendi. Eğitim, danışmanlık, konferans hizmeti veren Yürekli tarafından düzenlenen konferansla ilgili bilgileri Yürekli Danışmanlık’ın sahibi Ayşegül Yürekli Şengör anlattı. Yaşanan “olumsuz” gelişmelere rağmen yurtdışından gelecek konuklardan iptal almadıklarını söyleyen Yürekli Şengör, “İstanbul her şeye rağmen güçlü bir marka. Bu yıl yine aramızda çok farklı isimler de olacak. Bu konferansı Türkiye’de olmak isteyen markalar izlemeli diye düşünüyoruz. Konferansımız markalar için en etkili fikir platformu. Türkiye’de ekonominin lokomotifi markalarımız. Amacımız onları güçlendirmek” dedi.

1500 KİŞİ İZLEYECEK

Gündemi yakalamayı da amaçladıklarını söyleyen Yürekli Şengör, konuşmacılarla birlikte 2016’ın marka gündemini etkileyecek bir derleme hazırladıklarını, konuşmaları da 15’er dakikayla sınırladıklarını anlattı. Geçtiğimiz 1200 katılımcının izlediği Marka Konferansı’nı bu yıl 1500 kişi izleyecek. Katılımcıların yüzde 5’i ise yurt dışından gelecek. Marka Konferansı bu yıl bir ilke de imza atıyor. Konferansın ilk günü bir önceki yılın kitabı da çıkacak. Marka Konferansı’nın her yıl dikkat çeken özelliklerinden biri de müziği oluyor. Örneğin Model daha önce Marka Konferansı’na 2 kez çıktı. Bu yıl konferansın solisti Brenda Berin. Konferansın “müzik” bölümünde hoş sürprizler olacak, Ayşegül Yürekli Hoşgör’den konferansın dinamizminin yükseldiğini zaman zaman konferansın “ayakta” izleneceğini de öğreniyoruz. Konferansa 500’e yakın markanın temsilcisi katılacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!