Avrupa'dan 9 ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

Avrupadan 9 ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 16:42

Avrupa’nın en saygın teknoloji ve tasarım ürünleri yarışması “Plus X Award”dan Vestel’e tam 9 ödül aldı.

Haberin Devamı

Vestel’in üç TV, üç uzaktan kumanda, iki TV arayüzü ve bir bilgisayar modeli, kullanım kolaylığı, ergonomi ve tasarım özellikleriyle ödüle layık görüldü. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül, Vestel’in teknolojiyi sadece üreten değil, aynı zamanda hayal eden ve tasarlayan bir firma olduğunu bu ödüllerle dünyaya kanıtladığını vurguladı.

Ödül kazanan ürünler arasında iki Vestel LED TV modeli, Leia IPOD-Dock TV, Fashion TV ve Blackpearl TV kullanıcı arayüzleri, SKY All-in-one PC ve üç ayrı uzaktan kumanda modeli bulunuyor. Ürünlerin kullanım kolaylığı, ergonomi ve tasarım kategorilerindeki üstünlükleriyle ödüle hak kazanan Vestel, Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Vestel’in 2010 yılında Plus X Award’un yanı sıra iF Product Design ve Good Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından da 6 ödülle döndüğünü hatırlatan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Vestel, teknolojiyi sadece geliştiren ve üreten değil, aynı zamanda hayal eden ve tasarlayan bir firma olduğunu her yıl aldığı uluslararası tasarım ödülleriyle ispatlıyor. Bugüne kadar tüm faaliyetlerimizde dünya arenasında başarı kazanmak amacıyla hareket ettik, bundan sonra da öyle yapacağız.”

Ödüllü Vestel ürünleri, 3-8 Eylül tarihlerinde Berlin’de düzenlenecek olan Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı IFA’da Plus X standında sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!