Avrupa’da 10 önemli kaynak pazara ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’da 10 önemli kaynak pazara ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2024 07:00

Coral Partners Meeting ve Starway World Best Hotels 2023 Ödül Töreni, 6 Mart’ta ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda sektörden 700’den fazla davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Haberin Devamı

Coral Travel Group’un Orta Avrupa Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Çavdır, 2024 için 687 bin 130 turist ve 687 bin 800 milyon Euro ciroya ulaşılmasının hedeflendiğini belirtti.

HEDEF 1 MİLYON TURİST

Orta vadede hedeflerinin 1 milyon turist ve 1 milyar Euro ciro ile sürdürülebilir büyüme olduğunu vurgulayan Çavdır, güçlü insan kaynağı, grubun teknolojik yatırımları, ürün çeşitliliği ve geniş destinasyon yelpazesi ile öngörülen hedeflere ulaşılacağını ifade etti. Coral Travel Tur Operatörlüğü ve Havacılık, İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Sayın İzzet Etke ise, “Polonya’da başlayan Avrupa tur operatörlüğü faaliyetleri Almanya, Avusturya, Estonya, Letonya, Litvanya ve 2023’te Çek Cumhuriyeti, İsviçre ve Romanya’nın hizmete açılması ile devam etti. Hollanda’da da organize tatil satışlarının başlaması ile Avrupa’da toplamda 10 ülkeye ulaşıldı” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!