Avrasya Boatshow Ceyda Erem’e döndü

Güncelleme Tarihi:

Avrasya Boatshow Ceyda Erem’e döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 00:00

DENİZ Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) ile CNR Fuarcılık, Avrasya Boatshow’u 2013,2014 ve 2015 yıllarında CNR Expo Fuar alanında yapmak için anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Geçen yıl sektör, fuarı TÜYAP’ta yapma kararı almıştı. Böylece 1 yıl aradan sonra Avrasya Boatshow yuvaya geri dönmüş oldu. 2013 Avrasya Boatshow 15-24 Şubat tarihlerinde CNR Expo Center’da yapılacak.

Yeniden düşündük

Dentur Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, önceki yıl 7 olan yönetim kurulu üyesi sayısını 11’e çıkararak tüm sektörü temsil eden bir dernek haline geldiklerini ve yeni yönetim olarak fuar için özel bir şartname hazırladıklarını söyledi. Sirkecioğlu, “Bu şartnamede çok kolay ölçülebilir bazı konular vardı ama ölçülemeyecek subjektif konular da vardı. Biz onları da biraz daha ölçülebilir yaptık. 3 önemli fuarcılık şirketine gönderdik. Sonuçta en yüksek notu CNR Fuarcılık aldı. Biz de yeniden oraya döndük. Ayrıca CNR FuUarcılık’ın geçen yıl sektöre zarar vermemek adına bir ikinci fuar düzenlemedi. Ceyda Hanım’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Autoshow’u da bekliyoruz

Haberin Devamı

CNR Holding Başkanı Ceyda Erem ise “Biz sektöre zarar vermemek adına geçen yıl kendimiz bu fuarı yapmadık. Çünkü fuarcılıkta sektörün yararı ve ülkenin genel çıkarları çok daha önemlidir. Bizden gidenler geri geliyor. Şimdi Autoshow’u da bekliyoruz. Kapımız ardına kadar açık” diye konuştu. Erem, Avrasya Boatshow için gelen turistlerin en üst gelir grubuna ait olduklarını ve çok iyi para harcadıklarını belirterek, “Biz fuarcılığın şehir ekonomisine katkısını da çok önemsiyoruz” dedi.

Milano gibi yapalım

MİLANO’da geçen nisanda yapılan ve 283 bin kişinin ziyaret ettiği mobilya fuarının şehre katkısının 1.5 milyar Euro’yu bulduğunu hatırlatan Ceyda Erem şunları söyledi: “Oteller 5 gece kalmayı zorunlu kılıyor, fiyatlar üçe katlanıyor. Mağazalar, 1 yıllık alışveriş cirosunun yüzde 30’u bu fuar döneminde yapıyor. İstanbul’da benzer bir koordinasyonu sağlamamız lazım. Tüm kurumlar el ele vermeliyiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!