Apple TV’yi avuç içine sığdırdı, iPod’u da dokunmatik yaptı

Güncelleme Tarihi:

Apple TV’yi avuç içine sığdırdı, iPod’u da dokunmatik yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2010 00:00

Apple CEO’su Steve Jobs, yeni iPod serisi ve Apple TV’yi tanıttığı toplantıda, “2007 yılında piyasaya sürdüğümüz Apple TV beklenen başarıyı yakalayamadı. Bundan ders aldık” itirafında bulundu.

İnsanların, nerede olurlarsa olsunlar Hollywood filmlerini ve televizyon programlarını izlemek istediklerini belirten Jobs, “Amatör programlar değil profesyonel içeriği olan programlar takip ediliyor. Apple TV sahipleri filmleri 4.99 dolara ve dizileri bölüm başına 99 cente kiralayabilecek. ABD’li kullanıcılar Netflix üzerinden film de izleyebilecekler. El büyüklüğündeki yeni cihazın fiyatı da 299 dolardan 99 dolara indirildi. Bunun Apple TV’yi popüler kılmasını umut ediyorum” dedi.
Sosyal ağa Ping ile girdi
Apple’ın son 10 yıl içinde en büyük atağı yapmasında en büyük pay sahibi olan iPod serisi de tamamen yenilendi. iPod’un en önemli özelliğinin iTunes’un yeni sürümüne eklenen Ping özelliği olduğu belirtildi. Jobs, “Ping, Facebook ya da Twitter gibi ancak daha farklı bir şey. Bu bizim bulduğumuz yeni bir şey ama tamamen müzikle ilgili” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!