Antalya’da gayrimenkul zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Antalya’da gayrimenkul zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 07:00

Türkiye’nin gayrimenkul markası Startkey, 9 ilden broker ve danışmanlarının katıldığı Startkey Büyük Buluşma Organizasyonu’nun ikincisini 26-28 Ocak 2024’te Antalya’da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Bu seneki ‘Yeni Yayın Dönemi Başlıyor’ sloganıyla düzenlenen organizasyonun açılış oturumunda, Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altunsu, markanın 2023 yılındaki başarılarının yanı sıra 2024 yılına ve geleceğe dair hedefleri paylaştı. Toplantının ilk sunumunu Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş yaptı.

Hepsiemlak Genel Müdür Yardımcısı Engin Sezer ve Tapusor Varlık Yöneticisi İrem Tuna’nın sunumlarıyla katkıda bulunduğu toplantı, Startkey markasının sektörde bir ilke imza atarak kurduğu ve tüm meslektaşlara yönelik eğitimler düzenleyen Startkey Akademi’nin Eğitim Direktörlüğü görevini üstlenen, oyuncu, yönetmen ve eğitmen olan Veysel Sami Berikan’ın sunumu ile devam etti. Günün son sunumunu basketbol camiasının değerli isimlerinden Basketbol Koçu Çetin Yılmaz gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!