Antalya Auto Show açıldı

Güncelleme Tarihi:

Antalya Auto Show açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2007 16:39

Otomobiller güzel mankenlerin gölgesinde kaldı.

Haberin Devamı

FUARDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN...

 

Otomobil dünyası yılın en büyük fuarında Antalya'da buluştu. Auto Show, 34 otomobil markası ve 96 firmanın katılımıyla Havalimanı yolundaki Expo Center'da törenle açıldı. Fuarın açılış kurdelesini Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, vali yardımcıları Sedat Oktar, Erkan Işılgan, Türkiye Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Yüksel Berber, Antalya Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, Ertex Auto Decorasyon Genel Müdürü Ercan Malkoç ile birlikte kesti. Alandaki son model otomobilleri incelendi. Vali Yüksel, bir otomobilin direksiyonuna geçerek uzun süre iç dizaynına gözattı. 20 bin metrekarelik alanda açılan fuara, başta binek otomobiller olmak üzere, hafif ve ağır ticari araçlar ile sektöre değişik alanlarda hizmet veren yan sanayi ve hizmet sektörü firmaları katıldı. Türkiye Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin katkıları ile gerçekleştirilen Antalya Auto Show'da fuar alanını kaplayan 2008 model yüzlerce otomobil, motosiklet, kamyon, otobüs, panelvan ve otomobil aksesuarları, görücüye çıktı. Renkli ve lüks otomobiller, birbirinden güzel mankenler tarafından tanıtıldı.

Haberin Devamı

Formula 1 simülatörü Renault standında ziyaretçilere Formula 1 heyecanı yaşatıldı. Manken Şenay Akay'ın görev yaptığı Renault standı, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Mankenler Şebnem Schaffer Skoda, Ece Gürsel Hyundai ve Esra Eron da Volvo standında otomobil tanıttı.

Türk mühendislerinin üretimi olan ilk yerli spor otomobil ‘Etox’ Auto Show'da sergilenmeye başlandı. Davetliler, ilk yerli spor otomobili yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Bridgestone ve İdil Otomotiv katkıları ile ilk defa Shock Car (Orijinal F1 yarış lastikleri) fuarda yer aldı. Porsche'nin 911 Turbo Cabrio modelinin Türkiye lansmanı da Antalya'daki bu fuarda yapıldı.
Hergün 14.00 ile 22.00 saatleri arasında gezilebilecek Antalya Auto Show Fuarı, 9 Eylül'de sona erecek.

‘FİRMALAR BİZE YÖNELDİ’

 Antalya Auto Show'u düzenleyen AFT Fuarcılık'ın Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, organizasyon için 100 bin davetiye bastırdıklarını ve Türkiye çapında dağıtım yaptıklarını söyledi. Markaların Antalya’ya büyük önem verdiğini belirten Aktaş, bu yıl İstanbul Auto Show'un sadece ticari araçlarla sınırlı olmasından dolayı bütün gözlerin Antalya'ya yöneldiğini söyledi. Bu yıl ki fuarı 70 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini belirten Fuat Aktaş, “İlk kez Expo Center'ın alt kısmındaki alanı da kullandık. Burada motosiklet, aksesuar, iç dizayn, otogaz sistemleri standları açıldı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!