Anne ve bebekleri kapsayan dev etkinlik başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Anne ve bebekleri kapsayan dev etkinlik başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 14:03

mammashow, 12-13 Ocak tarihleri arasında anne ve bebeğe dair merak edilen tüm konularını konuşmak üzere anneler ile uzmanları İstanbul CNR Expo Hall 1’de bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Dünyanın öncü fuar organizatörü UBM ICC tarafından düzenlenen mammashow, 12 Ocak Cuma ve 13 Ocak Cumartesi günleri, 10:00-18:00 saatleri arasında CNR Expo Hall 1’de anne adaylarının ve 0-3 yaş bebeği olan ailelerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

İki gün boyunca yaklaşık 2 bin anneyi ağırlamayı hedefleyen mammashow, alanında deneyimli doktorları ve uzmanları anneler ile bir araya getirecek. Birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı organizasyonda çok sayıda panel düzenlenecek. Anne ve anne adaylarının hamilelik ve doğum yöntemleri, bebek beslenmesinden uykuya ve bebeğin bedensel - zihinsel gelişimine kadar her konuda değerli bilgiler edineceği ve sorularına cevap bulabileceği mammashow; emzirme alanı, bebek bakım odası ve bebek beslenme büfesi gibi alanlar sayesinde annelerin gün boyu bebekleriyle rahatça vakit geçirmelerini sağlayacak.

Haberin Devamı

Anne ve bebek konusunda deneyimli gazeteci ve sosyal medya danışmanı Nora Romi’nin moderatörlüğünde, Pedagog Süper Dadı Gözde Erdoğan,  anne adayları ve yeni annelerin çocuk büyütme sürecinde yaşadıklarını kitabında anlatan nam-ı değer Hihieved sosyal medya hesabının sahibi Hande Birsay ve Pedagog Süper Dadı Gözde Erdoğan da mammashow’da anne adayları ve annelere deneyimlerini aktaracak

12 Ocak Cuma günü “A’dan Z’ye Hamilelik ve Doğum Yöntemleri”, “Yaşasın Bebeğim Oldu” ve “Bebeğimle Güvenli Seyahat” başlıklı oturumlarla başlayacak mammashow; 13 Ocak Cumartesi günü “Bebeklerde Sağlıklı Beslenme ve İştahsız Çocuklar”, “Bebekten Sonra Evlilik Halleri” ve “Bebeklik Döneminde Oyun ve Uyku” başlıklı oturumlarla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!