Ankaralı UTEST dev fuarda yerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı UTEST dev fuarda yerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 09:39

Bu yıl ikincisi yapılan "Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" ATO Kongre ve Sergi Sarayında ziyaretçilerini bekliyor. 24 Mayıs'ta başlayan fuarda bugün son gün. Çeşitli sektörlerden çok sayıda ziyaretçinin katıldığı fuarın katılımcıları arasında Ankara Sincan'da kurulu UTEST Malzeme Test Cihazları da yer aldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'ın standını ziyaret ettiği UTEST dünya genelinde 80 ülkeye ihracat yapıyor.

Haberin Devamı

Çeşitli sektörlerden çok sayıda firmanın katıldığı fuara ilgi yoğun. 24 Mayıs günü kapılarını açan fuarın katılımcı firmaları arasında UTEST de bulunuyor. Sincan OSB'de 12 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren şirket 80'i aşkın ülkeye ihracat yapıyor.

UTEST Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Usanmaz, "UTEST olarak bizim birinci önceliğimiz yüksek kalite. Zorlu bir sektörün paydaşı durumundayız. Bu nedenle kalite bizim olmazsa olmazımız. Müşterilerin beklentilerine karşı sorumluluk ve kendini sürekli geliştiren bir mekanizma kurmuş durumdayız. 82 üniversitede tercih edilen UTEST cihazları yurtiçi ve yurtdışı birçok büyük projede tercih edilen bir marka oldu" dedi.

UTEST'in daha önceden Türkiye'de üretilmeyen cihazların üretimini yaparak ülke ekonomisine önemli bir katkı yaptığını aktaran Usanmaz, şirket olarak öncü konumlarını sürdürmeyi esas aldıklarını kaydetti.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!