Çeyrek altın ve dolarda son durum - 17 Nisan çeyrek altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Çeyrek altın ve dolarda son durum - 17 Nisan çeyrek altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 10:19

Geçtiğimiz hafta yükseliş trendinde olan altın hakkında piyasaların nabzını yoklamak ve güncel son durumu öğrenmek isteyen vatandaşlar, 17 Nisan altın fiyatlarını araştırıyor. Haftanın ikinci işlem gününün başlamasıyla birlikte dolarda son durum hakkında bilgi edinmek isteyen yatırımcılar da 17 Nisan dolar piyasası hakkına sorgulamalarına devam ediyor. Peki, Altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Dolar ne kadar?

Haberin Devamı

Altın fiyatları son iki haftalık süreçte hızla yükselirken vatandaşların ilgisi de yatırım altınlarına çevrildi. Altın fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları merakla takip edilirken, gün içinde değişen değerler dikkat çekiyor. Altın fiyatlarının yanı sıra, Dolardaki son durumda araştırılıyor. Peki, altın fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın ve gram Altın fiyatları ne kadar oldu? Dolar piyasalarında son durum nasıl? İşte altın fiyatlarındaki son durum..

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Vatandaşların gerek yatırım gerek hediye amacıyla sıklıkla tercih ettiği ve son fiyat durumunu en çok merak ettiği çeyrek altın 291,74 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Bugün gram altının satış fiyatı 177,35 TL dolaylarında seyrediyor.

Haberin Devamı

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan Cumhuriyet altını ise 1.170 liradan alınıp 1.182 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın ise 583,03 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Jeopolitik gelişmeler ve küresel piyasaların takip edildiği dolar/TL, tarihi zirvesi olan 4.20'li seviyelerden geçen hafta gerilediği 4.10 seviyesinden güne başladı. Dolar kuru gün içerisinde en yüksek, 4.1006 TL'yi; en düşük ise 4.0776 TL seviyesini gördü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim açıklamasından önce 4.0865 seviyesinde hareket eden dolar kuru, 4.11270 seviyesine kadar yükseldi. Dolar/TL şu dakikalarda 4.1175 TL'de hareket ediyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNCEL DOLAR FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!