Altın fiyatları düştü mü? Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları düştü mü Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 10:38

Yeni haftaya yükselişle başlatan altın fiyatlarının bugünkü durumu merak konusu oldu. Geçen haftanın son işlem gününde, altının ons fiyatı ve dolar kurundaki değer kazançlarının etkisiyle alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı yeni haftanın ilk işlem gününde 163 liradan işlem görüyordu. Peki altın fiyatları düştü mü? Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu?

Haberin Devamı

Altın fiyatlarının yeni günde ne kadar olduğu yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftayı düşüş ile kapatan fiyatlar dün dikkat çekici bir şekilde yükselmişti. 

Altının gramı haftaya yükselişle başladı. Dün gram altın 163 lira, çeyrek altın 268 lira ve Cumhuriyet altını 1.092 liradan işlem gördü. Altının gram fiyatı bugün ise bugüne yükselişle başlamasının ardından 162 lira seviyelerinde dengelendi. 

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Dün dolar kurundaki yükselişlerden bulduğu destekle 163,4 liraya kadar çıkan altının gram fiyatı, bu seviyelerde tutunamadı ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,19 azalışla 161,6 liradan tamamladı.

Gram altın, yeni güne yükselişle başlamasının ardından yüzde 0,22 artışla 161,95 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 264, yarım altın 529, cumhuriyet altını ise 1,081 TL'den işlem görüyor. 

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!