Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? İşte çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu İşte çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 10:06

Altın fiyatları ne kadar oldu sorusunun yanıtı milyonlarca döviz işlemini takip eden vatandaş tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 1,16 azalışla 186,80 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 306,00 lira, Cumhuriyet altını 1.249,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 1,16 düşüşle 186,80 liradan işlem gördü.

Haberin Devamı

Altın fiyatları piyasaların açıldığı ilk dakikalar itibariyle araştırılmaya başlandı. Düğün sezonunun devam etmesi nedeniyle birçok vatandaşın anlık olarak fiyatlarını sorguladığı altın fiyatları, bugün çeyrek ve yarım bazında dalgalanma yaşamaya devam ediyor. Sabah saatlerine düşüşle başlamasının ardından belirli aralıklarla artış gösteren gram ve çeyrek altın fiyatları, günün sorgulanan konusu oldu. İşte, gram ve çeyrek altın fiyatları bilgisi

Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı yükselişe geçerek tamamladı ve fiyatlar 190 lirayı aşarak toparlanma gösterdi. Altın fiyatlarının artmasının ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları da değer kazanmıştı. Bugün bir birim gerileyen altın fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

Çeyrek altın fiyatları 308 lira seviyesinde satılırken, 301 lira civarında geri alınıyor.

Cumhuriyet altının satış fiyatı 1268 lira seviyesinde satılıyor, 1253 lira seviyesinde geri alınıyor.

22 ayar bileziğin gram fiyatı ise 172 lira civarında satılırken, yine 172 lira civarında geri alınıyor

BAKMADAN GEÇME!