Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (Çeyrek altın ve gram altın fiyatları)

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu (Çeyrek altın ve gram altın fiyatları)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 11:47

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorusu internette bugün en çok aranan konular arasındaki yerini alırken, özellikle hafta sonu olmasından dolayı çeyrek altın ve gram altın fiyatları en çok merak edilen altın türleri oldu. Cumartesi günleri hem hediyelik olarak hem de yatırım yapmak isteyenlerin rağbet gösterdiği çeyrek altın ve gram altın fiyatları en çok takip edilen altın çeşitleri oluyor. Peki altın fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Haberin Devamı

Altın fiyatları en son piyasalarda 221 liralık gram fiyatı ile işlem görürken, bu değerlerin ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları da düşüş yaşadı. Peki altın fiyatlarındaki son durumun ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Çeyrek altın fiyatları bugün 364 lira seviyesinde işlem görürken altın bozdurmak isteyenler 356 liradan altınlarını geri verebiliyorlar.

Yarım altın fiyatları 729 liradan satılıp, 709 liradan geri alınıyor.

Cumhuriyet altının satış fiyatı, 1509 liradan işlem görürken, 1497 liradan bozdurulabiliyor.

22 ayar altının gram satış fiyatı ise 205 lira seviyesinde. 22 ayar altın bozdurmak isteyenler 202 liradan değer buluyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!