Alstom, tüm raylı sistem çözümlerini görücüye çıkarttı

Güncelleme Tarihi:

Alstom, tüm raylı sistem çözümlerini görücüye çıkarttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 11:34

Alstom, dünyanın üçüncü büyük ve Avrasya Bölgesi’nin en büyük demiryolu araçları endüstrisi fuarı olan ve 3-5 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Eurasia Rail Fuarı’nda hazır bulundu. Şirket; şehir içi taşımacılıktan yüksek hızlı trenlere, sinyalizasyondan sunulan hizmetlere kadar tüm demiryolu taşımacılığı çözümlerini görücüye çıkarttı.

Haberin Devamı

“Alstom, 60 yıldan fazla süredir Türk demiryolu sektörünün güvenilir bir ortağı olmuştur” diyen Alstom Türkiye Genel Müdürü Arban Çitak, sözlerine “Demiryolu taşımacılığına

40 milyar €’nun üzerinde üzerinde yatırım yapmayı hedefleyen hükümetle birlikte bizler de ülkenin, hızlı ve bölgesel trenleri, metroları ve sinyalizasyonu içeren ulaşım ağının geliştirilmesinde işbirliği ve katkımızı devam ettirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde devam etti.

Ayrıca, Çitak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Alstom; yerlileştirme, istihdam yaratma ve yerel tedarik zincirini zenginleştirme konusundaki global uzmanlığını kendi projelerine taşımakta güçlü bir geleneğe sahiptir. Bu nedenle İstanbul, Alstom için yalnızca Ortadoğu ve Afrika bölge merkezi değil, aynı zamanda sinyalizasyon ve sistem projeleri için de bir bölgesel merkez olarak görev yapmaktadır. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde, 200 kişiye iş sağlamış ve birçok yerel tedarikçi ile ortaklık oluşturmuş bulunmaktayız. Bizler, gelecekteki demiryolu projelerine katılım sağlayarak Türk demiryolu sektörünün ve ekonomisinin gelişmesine yönelik taahhüdümüzü daha da güçlendirmeyi istiyoruz”.

Haberin Devamı

Alstom’un kendi standında sunduğu çözümler arasında şunlar yer aldı: Axonis; düşük maliyetli toplu taşıma sistemleri arayışındaki şehirlere hızlı bir şekilde kurulabilen ve işletmeye alınabilen entegre bir sürücüsüz metro sistemi. Coradia; motorlara (elektrikli, dizel ve hibrit), vagon sayısına (1 ile 6 arası) ve iç donanımlara ilişkin sayısız seçenek sunan yüksek adaptasyon kapasitesine sahip bölgesel trenler. Pendolino; hem konvansiyonel hem de yüksek hızlı hatlarda çalışabilen yüksek hızlı tren.

 

 

BAKMADAN GEÇME!