Alışveriş merkezleri kiracı kaybediyor bizde ise sıraya girdiler

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezleri kiracı kaybediyor bizde ise sıraya girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 00:00

15’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerinden birine Audi R8 vereceğini açıklayan Capitol Alışveriş Merkezi’nin son iki hafta içinde normal alışverişin dışında kampanyaya katılan kişilerle 2.800.000 YTL’lik ciroya ulaştığı açıklandı.

Son dönemlerde yanlış lokasyonlar nedeniyle yan yana açılan alışveriş merkezlerinden bir çoğunun müşterisizlik nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Capitol Genel Müdürü Özkan Şenyüz, "Şu anda birçok alışveriş merkezindeki kira indirimi taleplerinin yoğunluğu biliniyor. Diğer alışveriş merkezlerinden çıkmak isteyen kiracıların aksine, Capitol’de ise girmek için sıra bekleyen birçok marka ve yatırımcı bulunuyor" diye konuştu.

4 kişide olan R8

15 Şubat 2009’a kadar sürecek kampanyaya katılımın tahminlerin bile çok üzerine çıktığına işaret eden Şenyüz, "Katılımda şu ana kadar 11.200 rakamına ulaştık. Ziyaretçilerimize sağladığımız avantajlar ile birlikte katılımın süre sonuna kadar 100 bini aşmasını bekliyoruz" dedi. Şenyüz şöyle konuştu: "Capitol’e gelen ziyaretçiler her ne kadar farklı gelir gruplarını temsil etseler de, Audi R8’i çarpıcı ve keyifli bir hediye olarak değerlendireceklerini iyi biliyoruz. Türkiye’de sadece 4 kişinin sahip olduğu bir aracı müşterilerimizden birine armağan ederek, Capitol’ün sektördeki iddia ve duruşunu da vurgulamak istedik."

Kartlı kampanya

R8’e sahip olabilmek için Capitol’de alış veriş yapan herkesin adına özel kampanya katılım R8 kartları verdiklerini de sözlerine ekleyen Şenyüz, "Kişi alışveriş yaptıkça fişlerin bedelleri bu karta işletiyor ve tüm alışverişlerinin toplamında 250 YTL’ye ulaşınca kampanyaya katılım hakkı kazanıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!