Alıce coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Myneighboralice ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

Alıce coin nedir Hangi borsalardan alınır Myneighboralice ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 20:19

+Oyun severlere sunulan sanal oyunlara her geçen gün farklı özelliklere sahip olanları eklenmektedir. Bu oyunlardan biri de keyifli vakitler geçirirken coin kazanmanın da mümkün olduğu Alıce coin adlı oyun olmaktadır. Sanal bir oyun olan Alıce coin son zamanların popüler oyunları arasında gösterilmektedir. Peki, Alıce coin nedir? Hangi borsalardan alınır? MyNeighborAlice ne zaman çıktı ve kullanım alanları hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Alıce coin, kripto para dünyasına dahil edilen bir sanal oyun olarak ifade edilmektedir. Bu oyunda sanal adalar satın almak mümkün olduğu gibi birçok online arkadaş elde etmek de mümkün olmaktadır.

ALICE Coın Nedir?

Alıce coın, My Neighbor Alice yapımcısı olan yerel bir program tokeni olarak ifade edilmektedir. Oyunda bulunan her oyuncunun bir avatar ile belirtildiği bu oyun ilgi çekici eşyaların toplandığı adaların alınıp satıldığı çok oyunculu bir oyun olarak belirtilmektedir. İnteraktif bir oyun olan Alıce coin oyunculara sanal bir dünya inşa etme fırsatı sunmaktadır. Bu oyun içinde oyuncular, beceri paketleri alabilir, oyun için yapılan projelere dahil olabilir, aktif bir şekilde gelir elde edebilir ve oyun tarafından kendilerine verilen görevleri tamamladıktan sonra bunları kullanma hakkına sahip olabilmektedir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Alıce coin alabilmek için öncelikle Binace hesabının olması gerekmektedir. Binance hesabı edindikten sonra BNB, BUSD ya da CHR varlıklarını cüzdanınızda bulundurmanız son derece önemli olmaktadır. Alıce coin almak için yatırımcıların sıklıkla tercih ettiği Alıce Usdt Binance borsası üzerinden alım yapılması mümkün olmaktadır.

MyNeighborAlice Ne Zaman Çıktı?

MyNeighborAlice adlı oyun şu an erişimi olan bir oyun olmamaktadır. 2022 yılının bahar ayında çıkması planlanan bu oyunu sanal oyun tutkunları merakla beklemektedir.

Ne İş Yapar?

Alıce coin birden fazla aktif oyuncu ile oynanması mümkün olan bir oyun olmaktadır.. Bu oyunun tokeninin kısa bir zaman içinde değerinin artacağı uzmanlar tarafından yapılan yorumlarda ifade edilmektedir. Bu oyunda yer alan görevler oyuncular tarafından yerine getirildiği zaman bir coin elde etmek mümkündür. Bu elde edilen coin sayesinde oyuncu kitlesinin artırılması sağlanmakta hatta bu kitlenin giderek büyümesi öngörülmektedir. Piyasalarda yaşanan değişimler göz önünde bulundurularak bu oyunun getirisinin günün şartlarına göre değerlendirilmesi gerekmektedir.

Oyun önce temellerini bir pazaryerinden satın alınan ada üzerinde kurmaktadır. Bir miktar Alice coin karşılığında satın alınan ada üzerinde oyuncu istediği özelleştirmeler yapabilmektedir. Ada üzerinde çeşitli dekorasyonlar ve yapılar yapılması mümkün olan bir oyun olmaktadır. Ayrıca ada için çeşitli hayvanlar, bitkiler ve daha pek çok materyal kullanılabilmektedir.

Haberin Devamı

Bu oyun oyunculara verdiği heyecan ve farklı imkanlar sunması bakımından oyun severler tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Birden fazla oyucu ile oynanan bu oyunda yerel yardımcı olarak tokenlerin varlığı ifade edilmektedir. Alıce coin'de oyuncular tokenleri toplayarak takas edebilmekte ve oyun içi görevleri yerine getirdikten sonra yeniden token kazanabilmektedirler.

Oyuncular oyun içinde satın alma işlemlerinde, sanal arsaları inşa etmek için yapacakları inşaatlarda ve pazar yerlerindeki sebze, eşya ve buna benzeyen her türlü alışveriş için Alıce tokenlerini kullanmaktadırlar. Bu oyunun oyuncuları NFT'ler kiralayarak faiz kazanabilmekte ve teminat destekli NFT'ler ile NFT kiralamaları yapmayı sağlamaktadır. Bu oyun için kullanılan para birimi Alice jetonu olarak ifade edilmektedir. Bu oyunda NFT'leri takas etmek, arazi ve arsa satın almak ve oyunun ilk aşamalarını teminat altına alma, satın alma takas etme gibi belirli Defi ürünlerinin kullanmalarını sağlamaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!