Alfa’nın umudu Türkiye’ye geldi

Güncelleme Tarihi:

Alfa’nın umudu Türkiye’ye geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2022 07:00

Alfa Romeo’nun yepyeni kompakt SUV modeli ‘Tonale’ Türkiye’de markanın online satış kanalı üzerinden ön satışa çıktı. İtalyan efsanesi markanın dünya çapındaki satış adetlerini ikiye katlama noktasında umutlu olduğu Tonale, sahip olduğu hibrit motorlu versiyonlarla markanın dönüşümünü de simgeliyor.

Haberin Devamı

Avrupa’da şarj edilebilir hibrit motor seçeneği de bulunan Tonale, Türkiye’de 160 HP’lik 1.5 litre hibrit motor ve 130 HP’lik 1.5 litrelik dizel motor seçenekleriyle tercih edilebilecek. Lansmana özel 1 milyon 399 bin liradan satışa sunulan modelle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü, pazardaki varlıklarının Tonale ile birlikte güçleneceğini belirterek, “24 Haziran’da ön siparişlerini aldığımız 1.5 litrelik, 160 HP’lik hibrit motorlu ‘Edizione Speciale’ özel seri versiyonunu, Temmuz ayının ikinci yarısından itibaren müşterilerimize teslim edeceğiz.

Eylül ayında ise 1.6 litrelik 130HP’lik dizel otomatik vites versiyonunu Türkiye yollarıyla buluşturacağız” dedi. Özgür Süslü ayrıca, “Tonale’den yıl sonuna kadar toplamda bin adet getirmeyi planlıyoruz. Alfa Romeo Tonale, hibrit teknolojisinden ikinci seviye otonom sürüşe kadar birçok yenilikçi teknolojiyi Alfa tasarım DNA’sı ve performansı ile birleştiriyor” bilgisini de verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!