Aksa 13-14 Mayıs'ta talep toplayacak

Güncelleme Tarihi:

Aksa 13-14 Mayısta talep toplayacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 16:38

AKSA'dan yapılan yazılı açıklamada, sermayesinin yüzde 13,52'si oranında halka arz gerçekleştirecek şirketin, nominal değeri toplam 86 milyon lira olacak hisse senetlerinin 4,9–7,2 lira fiyat aralığı ve talep toplama yöntemiyle satışa sunulacağı bildirildi.

Hisse senetlerine talebin fazla olması durumunda ise Kazancı Holding hisselerinden nominal 12 milyon 900 bin lira ek satış yapılması planlandığı, elde edilecek fonun gerektiğinde fiyat istikrarı işlemlerinde kullanılacağı, ek satışın gerçekleşmesi durumunda ise halka açıklık oranının yüzde 15,55 olacağı kaydedildi.

Açıklamaya göre, halka arz Türkiye Sınai Kalkınma Bankasının (TSKB) liderliğinde ve İş Yatırım Menkul Değerler, Finans Yatırım Menkul Değerler ile Yatırım Finansman Menkul Değerlerin eşliderliğinde 25 konsorsiyum üyesi tarafından gerçekleştirilecek. Yurt dışı satışları ise Credit Suisse ve Yatırım Finansman Menkul Değerler tarafından yürütülecek.

Yetkilendirilen konsorsiyum üyeleri telefon ve ATM bankacılığı, internet gibi alternatif kanallar aracılığıyla tüm merkez ve şubelerinden talep toplayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!