AKM girişimciliğin de kalbi haline geliyor

Güncelleme Tarihi:

AKM girişimciliğin de kalbi haline geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2023 07:00

Türk Telekom, ana destekçisi olarak teknoloji ve kültür sanatı buluşturduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM), girişimciler için bir deneyim ve buluşma alanı olan Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi’ni hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi’nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımıyla, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

DEĞER YARATACAKLAR

Bakan Ersoy yaptığı konuşmada, “Bilindiği gibi dünyanın en dinamik genç nüfusuna sahip ülkelerinden biriyiz. Türk gençliği kendisine sunulan imkânları nasıl başarıya dönüştürdüğünü her seferinde göstermektedir. Türkiye’de girişimciliğin gelişmesine dönük Türk Telekom tarafından oluşturulan girişimcilik programı tamamlayan gençlerin bugün dünyanın dört bir yanında faaliyet göstermesi ülkemiz açısından gurur duyulacak bir gelişmedir. Burada girişimciler; hayallerini teknoloji ile birleştirip, değer yaratacak fikir ve projelerini bu mekânda geliştirme fırsatı yakalayacaklardır” dedi.

Haberin Devamı

KÖPRÜ OLMA HEDEFİ

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ise, şu açıklamalarda bulundu: “Türk Telekom Ventures ile girişimcilik ekosistemini büyüterek bu alanda Türkiye’yi geleceğe taşımak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk Telekom Ventures’ın San Francisco’daki ofisi ile Türkiye’den çıkan değerli fikirleri Silikon Vadisi üzerinden dünyaya açıp, dünyadaki yenilikçi fikirleri ise ülkemize taşıyarak bir köprü olmayı hedefliyoruz. Sağlıktan enerjiye, eğitimden, yapay zekâ destekli iş çözümlerine kadar pek çok alanda, teknolojiye odaklanan yerli girişimlere rehberlik ederek yatırım yapıyoruz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!