Akıl oyunları

Güncelleme Tarihi:

Akıl oyunları
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 01:18

TEKNOLOJİ devlerinin 2015’e damga vuran akıllı saatleri, dünya saat endüstrisini de harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar sessizliğini koruyan markalar İsviçre’de düzenlenen saat ve aksesuar fuarı BaselWorld 2015’te yeni projelerini açıkladı. Guess daha önce tanıttığı akıllı saati fuarda ön plana çıkarırken Fossil ve TAG Heuer ‘akıllı saat’ üretimine adım atacağı sinyalini verdi.

YIL SONUNDA SATIŞTA

Akıl oyunları

BaselWorld 2015’te öne çıkan ürünlerin başında Guess’in Connect adındaki akıllı saat modeli oldu. Kadın ve erkek modelleri bulunan ürün, 5 farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Ürünün özellikleri arasında bildirim için LED ışıklar ve titreşimler yer alıyor. Diğer akıllı saatler gibi ses komutuyla SMS’lere ve çağrılara cevap verebildiğiniz gibi, ürünün hoparlör özelliği de mevcut. Yıl sonuna kadar satışta olması planlanan Guess Connect’in fiyatı ise henüz açıklanmadı.
Geçtiğimiz yıl dünyada 30 milyon adet saat satan Fossil Group Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri (EMEA) Satış Grup Başkan Yardımcısı Dieter Waldner, “Akıllı saat pazarı büyüyor. Herkes akıllı saati konuşuyor. Biz sadece bununla sınırlı kalan ürünler üretmeyeceğiz. Akıllı kolye ve bileklikle ilgili de çalışmalar yapıyoruz. Yıl sonunda akıllı saatin tanıtımını yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

DEĞİŞİM BAŞLADI

Akıllı saat için harekete geçen bir diğer marka ise TAG Heuer oldu. Marka, Google ve Intel arasında gerçekleştirilen işbirliğini Baselworld’te açıkladı. TAG Heuer Genel Müdürü Guy Sémon, “İsviçre saatlerinin kalitesi tüm dünyada biliniyor. Endüstrideki teknolojik değişimin başladığını görebiliyoruz. Bu sürecin önemli bir üreticisi olacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!