Akdeniz Oyunları stadyumuna icra tesbiti

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Oyunları stadyumuna icra tesbiti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2012 16:55

MERSİN’de düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları için yapımı süren 25 bin kişilik stadyumda tesbit yapan icra memurları, yüklenici firmanın malları için haciz tutanağı düzenlediler.

Haberin Devamı


Yunanistan’daki ekonomik kriz nedeniyle Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından oyunlara yaklaşık 1.5 yıl kala Türkiye’ye verilen 2013 Akdeniz Oyunları’nın yapılacağı stadyum inÅŸaatında çalışmalar durdu.Â

Ä°ÅžTE HACÄ°Z GELEN O STADYUM

Ä°CRA MEMURLARI TESPÄ°T YAPTI

Mali kriz içinde olduğu bidirilen yüklenici firmanın şantiye alanındaki malları ise haczedildi. İnşaat alanına gelen alacaklı bir firmanın temsilcileri, icra memurları kanalıyla şantiyedeki malların tesbitini yaptı. İcra memurları, bir İstanbul firmasının alacaklarına istinaden haciz işlemi başlatıldığını söylediler.

"STADYUM BÄ°TÄ°RÄ°LECEK"

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatör Yardımcısı ve Spor İl Müdürü İbrahim Koç ise, "Stadyum, 2013 Akdeniz Oyunları’nın yapılacağı tarihe yetişecek ve oyunların açılışı bu stadyumda yapılacak" dedi.

İŞÇİLERİN İŞLERİNE SON VERİLDİ

Şantiyenin işçileri, 20 gün önce çalışmaya başladıklarını söylediler, "Bize 3 gün önce işi bıraktırdılar. Alacaklarınızı ödeyeceğiz, dediler ama şu ana kadar tek kuruş ödenmedi. Mağdur olduk. 3 gündür açız. Ortada hiç bir yetkili yok" diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!