Akdeniz’de Turizm

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de Turizm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tesislerimizi tanıyalım

Antalya Dedeman

BİR tatil için hayal edilebilecek herşeyi Dedeman Antalya Otel'de yaşayabilirsiniz. Akdeniz'in mavisi, Toros dağlarının yeşili, güneş ve doğanın tüm güzellikleri ile buluşmanın adresi Dedeman....

Cennet kentin bu dev tesisinden içeriye girdiğiniz zaman sizi sıcak bir gülümseme karşılar. Falezlerin üzerine inşa edilmiş 5 yıldızlı Dedeman Otel'de kral dairesi ve 36 süet ile birlikte 482 oda mevcut. Odalardan 108'i ‘‘Botanik bahçe’’ manzaralı, diğer odalar ise Akdeniz'in tüm güzelliklerini ayaklar altına seriyor.

NEFİS MANZARA

Dedeman Akdeniz Restaurant'ın açık büfesinde, Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini yaşayabilirsiniz. Bunu yaşarken, orkestra, yemek ve dans müziğiyle sizi keyfin doruğuna taşıyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ise muhteşem manzaralı Turkuaz Restaurant, piyano eşliğinde yeni bin mönü ve yeni bir eğlence sizleri bekliyor. Otelin kapalı havuzu, kış aylarında kulaç atmak isteyenlere zengin bir mönünün yanısıra yaz aylarının keyfini yaşatıyor.

Oteldeki diğer aktivitelerin arasında aletli ve aletsiz jimnastiğin yapalabileceği fitness center, sauna -hamam, jakuji, solarium, her gün açık olan üniteler bulunuyor.

2 milyara Noel Evi

ANTALYA'nın gözde turizm beldesi Belek'teki beş yıldızlı otel ve tatil köylerinin yılbaşı hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor. Adora Golf Hotel de yılbaşı kutlamaları için 2 milyar liraya mal olan Noel Evi yaptırdı.

Otelin animasyon şefi Murat Başaran, 2000 yılı hazırlıkları için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirterek, ‘‘Bu Noel Evi'nin yapımında pasta, şeker, pudra, çikolata, yağ gibi malzemeler kullanıldı’’ dedi.

Dernekten atak

ŞİRİN turizm beldesi Kemer'in tanıtımında önemli bir işlev üstlenmeyi amaçlayan Kemer Otelciler ve Pansiyoncular Derneği, hizmet binasına kavuştu. Kemer'de açılışı yapılan iki katlı ofis binası, yerli ve yabancı turistler ile acentalara hizmet verecek şekilde düzenlendi.

Dernek Başkanı İsmail Şamdan, Kemer'in tanıtım, satış ve pazarlamasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmak için organize olmayı amaçladıklarını belirterek,‘‘Dış pazarlar ve fuarlarda tanıtım atağı başlattık. Oteller ve pansiyonlar arasında fiyatları stabil hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!