Akbank "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" seçildi

Güncelleme Tarihi:

Akbank Dünyanın En İyi Dijital Bankası seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 15:52

Akbank, Global Finance Dergisi'nin düzenlediği "Global Finance 2015 En İyi Dijital Banka Ödülleri"nde Bireysel Bankacılık kategorisinde "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" oldu. Banka ayrıca, "Batı Avrupa'nın En İyi Bankacılık Uygulaması" ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Bankanın açıklamasına göre, Akbank, dünya dijital bankacılık liginin önemli iki ödülünü birden aldı.

Dünya çapında 262 bankanın yarıştığı Global Finance 2015 En İyi Dijital Banka Ödülleri'nde "Batı Avrupa'nın En İyi Bankacılık Uygulaması" ve Bireysel Bankacılık kategorisinde "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" ödülleri Akbank'ın oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, bankacılık, dijital ve mobil eksenlerde hızlı bir gelişme yaşandığını belirterek, bu doğrultuda müşterilerin beklentilerinin de değiştiğini bildirdi.

Oğuz, şunları kaydetti:

"Akbank olarak müşterilerimize ve onların beklentilerine odaklanarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm dijital bankacılık hizmetlerimizi, müşterilerimizin deneyimlerinden yola çıkarak, son teknolojileri kullanarak, en fazla çözümü getirecek şekilde geliştiriyoruz.

Global Finance'tan aldığımız iki ödül, Akbank'ın dijital bankacılıkta uluslararası platformlarca takdir topladığının bir başka göstergesi. Bu ödülleri almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da dijital bankacılıkta sadece Türkiye'de değil hem Avrupa'da hem de tüm dünyadaki standartları belirlemeye devam edeceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!