Akademi deprem bölgesine taşındı

Güncelleme Tarihi:

Akademi deprem bölgesine taşındı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 07:00

BINANCE ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) işbirliği ile düzenlenen Binance Teknolojide Kadın Akademisi, eğitimlerini deprem bölgesindeki kadınlara ulaştırdı.

Haberin Devamı

26-27 Mart tarihlerinde Hatay’da gerçekleştirilen eğitimlere tamamı deprem bölgesinden 80 genç kadın katıldı. Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney, Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan da programa katıldı. Akademinin kripto, blokzincir ve Web 3.0 alanlarında kadınların varlığını artırması hedefleniyor.

26-27 Mart 2024 tarihleri arasında Hatay’ın Antakya ilçesinde gerçekleşen programda finansal okuryazarlık, blok zinciri teknolojisi, yapay zeka, NFT, siber güvenlik gibi özenle tasarlanmış eğitimler katılımcı kadınlara Web3 dünyasında yer alabilmeleri için gereken bilgi ve becerileri kazandırdı. Programın sonunda, eğitime katılan 80 katılımcıya sertifikaları takdim edildi.

Haberin Devamı

Sertifika töreninde konuşan Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Binance TR olarak, sektörün geleceğini şekillendirmede önemli bir rol üstlendik ve hem şirketimizde hem de tüm sektörde eşitlik ve çeşitliliği teşvik etmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!