Ailesine kızıp evi ateşe verdi... Kardeşinin ölümüne neden oldu

Güncelleme Tarihi:

Ailesine kızıp evi ateşe verdi... Kardeşinin ölümüne neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2024 07:00

Manisa Şehzadeler’de 19 Aralık gecesi bir besi çiftliğinde çobanlık yapan Afganistan uyruklu ailenin yaşadığı evde yangın çıktı.

Haberin Devamı

İtfaiye, yangına müdahale ederken, evde bulunanlar da dışarıya çıkarıldı. Dumandan etkilenen ve yaralanan 1’i çocuk 3 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan 12 yaşındaki Narges A.’nın vücudunun yüzde 99’u yandığı belirlendi. Küçük çocuk, tüm çabalara rağmen 2 Ocak’ta hayatını kaybetti.

CENAZEYE KATILMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Jandarma ekipleri, Narges A.’nın ağabeyi R.A.’nın (16) hastaneden taburcu olduktan sonra ortadan kaybolduğunu fark etti. R.A.’nın kardeşinin cenazesine katılmadığını da tespit eden ekipler, 3 Ocak'ta baba Dadallah A. (35), anne Fetamef A. (31) ve şüpheli R.A.’yı gözaltına aldı. Sorguda, çevresindekilerle de sık sık sorun yaşadığı belirtilen R.A.’nın babası ile tartıştıktan sonra benzin dökerek evi ateşe verdiği ortaya çıktı. Kardeşinin ölümüne neden olan R.A., işlemleri sonrası ‘kasten öldürme suçu’ndan tutuklandı. Baba Dadallah A. ile anne Fetamef A. hakkında de yalan beyan verdikleri gerekçesiyle ‘suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme’ suçundan soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!