Ağaoğlu’yla Diyarbakır’da üstü açık Rols Royce turu

Güncelleme Tarihi:

Ağaoğlu’yla Diyarbakır’da üstü açık Rols Royce turu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 15:29

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can’ın, “Fuara davet ettik, zırhlı araç ve özel uçak istedi” sözlerine yanıt vermekle kalmayıp, dün soluğu Diyarbakır’da aldı.

Haberin Devamı

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Cuma İçten’in de katıldığı, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı ve Adnan Uğur Kılıç’ın da eşlik ettiği Diyarbakır turuna ben de katıldım.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Burhan Sümer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Remzi Durmaz, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl’ı ziyareti kapsayan turun en ilginç anları. Ali Ağaoğlu’nun önceden kente gönderdiği “AGA” plakalı iki Rols Royce’undan birinin üstünü açtırıp, bizzat direksiyona geçmesi oldu.

Ali Ağaoğlu’nun üstü açık Rols Royce’yle Diyarbakır turuna milletvekilleri Oya Eronat ve Cuma İçten ile ben de katıldım. Ali Ağaoğlu’nu üstü açık Rols Royce’un direksiyonunda gören bazı Diyarbakırlılar, “Seni seviyoruz Ali Abi” diye el salladılar.

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu, “zırhlı araç” tartışmasında üstü açık Rols Royce ile yanıt vermeyi seçerken, tur sırasında güvenlik güçlerinin üst düzey eskort önlemi aldığı dikkati çekti.

Ağaoğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki görüşmeleri sırasında Başkan Remzi Can’ın telefonda kendisine itirafta bulunduğunu aktardı:

- Başkan Diyarbakır’ın dışarıdan görünen olumsuz imajına dikkat çekmek için benim adımı özellikle kullanmış.

Ağaoğlu, dün Diyarbakır’daki hızlı turunu tamamlayıp kentten ayrılırken işadamları ve Vali Toprak’la görüşmesinin yanısıra çocukların, “Arabaya bak arabaya” haykırışını geride bıraktı.

Rols Royce’un üstünü açıp, bizzat Diyarbakır’da direksiyona geçmek, tam Ali Ağaoğlu tarzı bir yanıt oldu...

Ya bıraktığı etki?

Onu zaman gösterecek...

Ağaoğlu’yla Diyarbakır’da üstü açık Rols Royce turu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!