Accor, 15 milyon Euro’ya Gaziantep’e iki otel açıyor

Güncelleme Tarihi:

Accor, 15 milyon Euro’ya Gaziantep’e iki otel açıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 00:00

Avrupa’nın en büyük hotel zinciri ve dünyanın üçüncü büyük otelcilik grubu olan Accor, Novotel ve Ibis markalı iki otelini ocakta açacak. 14-15 milyon Euro’ya mal olan 92 odalı Novotel Gaziantep ve 177 odalı Ibis Gaziantep otelleri özellikle iş amaçlı konaklamalara evsahipliği yapmayı hedefliyor.

23 şehir belirledik

Accor Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifçioğlu, Accor’un 90 ülkede aralarında Sofitel, Novotel ve Ibis’in bulunduğu 4 bin 200 oteli olduğunu belirtti. Kadaifçioğlu, şöyle konuştu: “Şu sıralar üzerinde yoğunlaştığımız çalışma Türkiye’nin ekonomisi gelişmiş şehirlerinde, şehir otelleri Ibis ve Novotel markasını geliştirmek. Türkiye’nin ekonomik olarak gelişmekte veya gelişmiş merkezlerini seçtik. 23 şehir belirledik. Accor’un Türkiye’deki yatırımları sadece iş amaçlı olmayacak. Fransız şirket, Antalya’ya da beş yıldızlı Sofitel tarzı otel düşünüyor ancak farklı bir konseptle. Yer arayışına başladılar.”

Markaları değerlendirdik

Kadaifçioğlu, şunları söyledi: “Türkiye pazarını sadece 5 yıldız seviyesinde olmadığını düşünerek elimizdeki markaları değerlendirdik. Ibis ve Novotel 3 ve 4 yıldızlı standart olan markalarımızdır. Genellikle iş amaçlı seyahat eden müşterilerin konaklamaları ve orta ve küçük ölçekli toplantılara ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanmış olan otellerimizin bu şehirlerde önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyoruz. Ibis ve Novotel ile bu standart servislerimizi tüm Anadolu’ya yaymak istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!