90 dakika içinde kıyafetler kapıda

Güncelleme Tarihi:

90 dakika içinde kıyafetler kapıda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2022 07:00

Boyner Büyük Mağazacılık, Boyner Now adıyla yeni bir uygulamaya imza attı. Tüketicilerin, Boyner uygulaması içinde yer alan Boyner Now’la 600’e yakın marka ve 10 milyon üründen istediğini seçerek, 90 dakika içinde veya müşterinin seçtiği zamanda ürünlerin teslim edilen adrese iletileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Sipariş verirken ödeme yapma zorunluluğu olmayan bir uygulamaya imza attıklarını belirten Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, düzenlenen basın toplantısında, uygulamanın ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi.

Boyner, “Boyner Now’la Türkiye’nin yüzde 35’ini kapsıyoruz,  yaz sonu bu oran yüzde 70’e çıkacak. Bugüne kadar hiç denenmeyeni yapıyoruz. Sipariş edilen ürünün 90 dakikada teslim edilmesi, farklı bedenlerin sepete eklenmesi ve önce deneyip sonra ödeme yapılması gibi üç büyük yeniliği Boyner Now’da bir araya getirerek, kritik noktalara çözüm olduk. İade ya da değişim işlemleri Boyner mağazalarından veya randevulu iadeyle kapıdan yapılabiliyor. 700 kişi ürünlerin dağıtımında, 200 kişi depoda istihdam ediliyor. Bu iş artık bizim ana işimiz olacak. Türkiye’de tüm sektörler ekonomik zorluklarla mücadele etmekte son derece usta” açıklamasını yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!