70’inci yaş özel parti

Güncelleme Tarihi:

70’inci yaş özel parti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2013 01:51

LİDERLER buluşmasında duayen iki iş adamına göz yaşartan sürpriz.

Haberin Devamı

Finansbank ve Hello dergisinin perakende liderleri için verdiği davet önceki akşam Nişantaşı Park Şamdam’da gerçekleşti. Gecenin sürprizi ise Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras’tan geldi. Aras, Mudo’nun patronu Mustafa Taviloğlu ile Kiğılı’nın sahibi Abdullah Kiğılı’ya 70’inci yaşlarını kutlamak için Finansbank renklerinde doğum günü pastası getirdi. İki işadamının konuşması duygusay bir atmosfer yaratırken, göz yaşlarını tutamayanlar oldu. Nisan ayında doğan Kiğılı ve Ekim ayında doğan Taviloğlu’na Kasım ayında doğum günü yapılması ise gerçek bir sürpriz oldu.

İÇİMDEKİ 30 YAŞINDA DELİKANLI

Abdullah Kiğılı, yılların nasıl geçtiğini hatırlmadığını belirterek, Mustafa Taviloğlu için “Dile kolay 40 yıllık dostum” dedi. Kiğılı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hep sektörde omuz omuza vererek yürüdük; yaptık her şeyi. Gençlere iyi örnek olmaya çalıştık. Daha ne kadar yaparız bilmiyorum ama hâlâ benim içimde çoşkulu 30 yaşında bir insan var. Gençler bizden devralıp çok daha iyi yerlere getirecekler. Onlar da daha ileriye götürecekler.”

İKİMİZ DE YAKIŞIKLIYDIK

Abdullah Kiğılı, gençlik günlerine değinerek “Bakmayın şimdi kilolu olduğuma. 40 yıl önce çok yakışıklıydım. Mudo (Mustafa Taviloğlu) da öyle. Çok yakışıklıydık, çok gençtik; bu işi çok sevdik, hiç dostluğu kaybetmeden, rakip demeden büyüdük” dedi.

DOSTLUK REKABETTEN ÖNDE

Mustafa Taiviloğlu ise yönetimi artık oğlu Ömer Taviloğlu’na devredeceğini hatırlatarak şu konuşmayı yaptı: “Bayrağı gençlere bırakıyoruz. Onların daha iyilerini yapacağını biliyoruz, içimiz rahat. Şimdi bu pasta Finansbank’ın renklerinde mavi-beyaz. Ama sanki bir tarafında sarı-lacivert mi var, Apo, tam göremiyorum karanlıkta.”

Haberin Devamı

Yorgunluğu partiyle attılar

PERAKENDE Günleri’nin yorgunluğunu patronlar Hello ve Finansbank’ın birlikte düzenlediği parti de attı. Geceye katılan bazı iş insanları şöyle: Sinan Öncel, Ayşen Zamanpur, Ömer Taviloğlu, Jaklin Güner, Hakan Kodal, Ahmet Hotiç, Füsun Kuran, Aslı Karadeniz, Zeynep Torun, Barış Tansever, Haluk Özmutlu, Tolga Tatari, Bülent İşseven, Ahmet Yanıkoğlu, Viki Habif, Koray Bilici, Yeşim Seçkin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!