Tariş Zeytinyağı dünya kataloğunda

Güncelleme Tarihi:

Tariş Zeytinyağı dünya kataloğunda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2007 14:03

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin Kidonia markalı yağı, dünyanın en iyi zeytinyağlarının toplandığı L’extravergine kataloğuna girdi.

Tariş Zeytinyağı, ünlü İtalyan gurme Marco Orregia tarafından hazırlanan, dünyanın en iyi zeytinyağlarının toplandığı ve yedinci basımına ulaşan uluslararası nitelikteki L’extravergine 2007 kataloğunda ikinci kez yerini aldı. Tariş tarafından dünyaya pazarlanan Kidonia ve Erkence markalı zeytinyağlarından övgüyle söz edildi.

Tariş Zeytin A.Ş Genel Müdürü Hakkı Özmoralı, yılda bir kez çıkarılan ve dünyanın çok yakından izlediği L’extravergine kataloğunda yer almanın genelde Türk zeytinyağının tanıtımı, özelde Tariş zeytinyağı markasına önemli katkılar sağlayacağını kaydetti. Tariş zeytinyağlarının dünya markası olma yolunda ilerlediğini ifade eden Özmoralı,
Tariş Zeytinyağı dünya kataloğunda

Tariş'in Kidonia markalı yağı, "L'Extravergine" kataloğuna girdi.

"Dünyanın en kaliteli yağlarının toplandığı bu katalogda bulunmak, ürünümüzün ve markamızın taşıdığı değer ve hedefler açısından son derece önemlidir. En iyi zeytinyağlarının bulunduğu uluslararası bu katalog, ürünlerimizin yurtdışı pazarına da katkı sağlayacaktır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!