Malezya Başbakanı teknesini görmeye geldi

Güncelleme Tarihi:

Malezya Başbakanı teknesini görmeye geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2006 00:00

Malezya Başbakanı Abdullah Ahmet Badawi dört ay önce sipariş ettiği ve inşası süren "Cobra Sultan" adlı gulet tipi yatını görmek için gece yarısı Bodrum’a geldi.

Badawi dün saat 01.30 sıralarında Malezya Hava Yolları’na ait özel jetle Milas-Bodrum Havalimanı’na indi. Badawi’yi Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Badawi’nin en yakın arkadaşı olduğu ve Asya’nın en zengin altı kişisinden biri olduğu belirtilen Malezyalı işadamı Ananja Krishnan ile teknesini yapan Kobra Yatçılık ve Turizm Limited Şirketi’nin Müdürü Kamil Sezgün karşıladı. Badawi arkadaşı Krishnan ile dün sabah erken saatlerinde, Milta Marina’da demirli, Malta’dan özel olarak getirtilen, Kremala Holding’e ait 40 metre uzunluğundaki, kaptanlığını Cavit Kabak’ın yaptığı Hollanda yapımı ’Obsessions’ adlı lüks motor yatla balık avlamak için Gökova’ya açıldı. Badawi, "Bodrum’u, Güney Ege’yi ve Akdeniz’in cennet koylarını çok beğeniyorum. Mavi ile yeşilin buluştuğu yerde hem dinlenmek, hem gezmek hem de avlanmak benim için büyük bir zevk" dedi.

8 milyon dolara mal olacak

GÜNEY Afrika’dan ithal edilen akaju, maun, sipo ve brimanya ağaçları kullanılarak yaklaşık 16 ayda tamamlanması beklenen yatta yaklaşık 60 işçinin çalıştığı belirtildi. Yat, 12 ay sonra teslim edilecek. 14 kişi kapasiteli 44 metre uzunluğundaki yatın 8 milyon dolara mal olacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!