'Hakan Şükür Konakları' satışta

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür Konakları satışta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2006 11:27

Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür'ün Antalya'da Fatih Baysal Şirketler Grubu ile ortak yaptırdığı “Hakan Şükür Konakları” 225 bin ile 450 bin Euro'ya satışa çıkarıldı.

Fatih Baysal Şirketler Grubu ile milli futbolcu Hakan Şükür'ün ortaklığıyla Antalya'nın Kundu bölgesinde, Lara plajına bir kilometre uzaklıkta dördü 231 metre kare, sekizi 691 metre kare büyüklüğünde, yüzme havuzlu 12 lüks konağın inşaatı tamamlandı. Konakların iç dekorasyonları ise müşterilere bırakıldı.

Fatih Baysal Şirketler Grubu yetkililerinden alınan bilgiye göre, çevre düzeni de yapılan konakların küçük olanları 225 bin, büyük olanları ise 450 bin Euro bedelle satışa çıkarıldı. Bu konutlardan küçüklerden iki, büyüklerden bir konutun satıldığı bildirildi.

HASAN ŞAŞ DA ALMAK İSTİYOR

Şirket yetkilileri, Hakan Şükür Konaklarından Galatasarayın başarılı oyuncusu Hasan Şaş'ın da satın almak istediğini, fiyat konusunda şirket yöneticileriyle görüştüğünü bildirdiler. Yetkililer, büyük konaklardan birer adedinin Hakan Şükür ile ortağı Fatih Baysal'a ayrıldığını kaydettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!