400’ün üzerinde alüminyum firması İstanbul’a gelecek... Sektörün liderleri ALUEXPO’da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

400’ün üzerinde alüminyum firması İstanbul’a gelecek... Sektörün liderleri ALUEXPO’da buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2023 07:00

Alüminyum sektörünün lider firmalarını bir araya getiren ve sektörün ticaret akışını destekleyen Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı (ALUEXPO 2023), 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuara bu sene yurtiçinden 222, yurtdışından 181 firma katılım sağlayacak.

Haberin Devamı

Ulusal ve uluslararası firmalara ürünlerini tanıtma ve pazarlama fırsatı veren ALUEXPO, son yıllarda Türkiye’de de artış gösteren alüminyum ticaret hacmi göz önünde bulundurarak bu yıl daha yeni ve daha geniş bir alana taşınıyor. ALUEXPO 2023, alüminyum sektörünün önde gelen derneği Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD) tarafından destekleniyor. Başta TALSAD üyeleri olmak üzere Türk alüminyum üreticilerinin sergileme yaptığı alanda, alüminyum ürünler ve alüminyum üretim teknolojileri, ham ve yardımcı maddeler ile sarf malzemeleri üretici ve tedarikçileri yer alıyor.

ENDÜSTRİ VE AKADEMİ

12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan organizasyona sektörün lider firmalarının yanı sıra, alüminyum ile ilgili otomotiv, ticari araç üretimi, raylı sistem araçları, mimari, inşaat, altyapı, beyaz eşya, ambalaj, savunma sanayi, enerji, aydınlatma, elektrik-elektronik, havacılık, ulaşım, sağlık ve daha birçok sektörden temsilciler katılıyor. Fuarla eşzamanlı olarak TALSAD, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi (METEM TMMOB) işbirliği ile 11. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu da önceki yıllarda olduğu gibi endüstri ile akademik gelişmeleri buluşturacak.

Haberin Devamı

400’ün üzerinde alüminyum firması İstanbul’a gelecek... Sektörün liderleri ALUEXPO’da buluşuyor

15 BİN 200 METREKARE

ALUEXPO aynı zamanda T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından teşvik kapsamına alınan fuarlar arasında. Fuarda yabancı firmalar için alım heyetleri ve delegasyon çalışmaları da organize ediliyor. Mart 2022’de düzenlenen son fuarın yoğun ilgi görmesi nedeniyle bu yıl yeni bir hol daha eklenen fuar alanı bu sene yüzde 30’luk artışla 15 bin 200 metrekareye çıkarıldı. Alanda bu yıl co-exhibitorlar dahil olmak üzere yurtiçinden 222, yurt dışından ise 181 firma yer alacak.  Yeni teknolojilerin ve ürünlerin sergilendiği etkinlik, sektörün tamamı ile en etkili ve ekonomik buluşma noktası olarak değerlendiriliyor. ALUEXPO bu özelliği ile fuarcılık sektöründe ayrışıyor.

Haberin Devamı

ONLINE KAYIT İMKÂNI

-ALUEXPO 2023, 12- 13- 14 Ekim 2023 tarihlerinde, 10:00-18:00 saatleri arasında sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olacak. Ziyaretçilerin fuarda daha iyi bir deneyim yaşaması adına IOS ve Android tabanlı mobil uygulaması bulunuyor. Ziyaretçiler girişte zaman kaybetmemek adına web sitesi üzerinden online kayıt yaparak giriş ve yaka kartı yazdırılabiliyor, ayrıca gönderilen karekod ile otomatik turnikelerden ve kiosklardan fuar alanına giriş yapılabiliyor. Yeni havalimanı, Taksim, İstanbul’un belirli bölgelerinden ücretsiz servis ve ring seferleri ile fuar alanına ulaşma imkânı var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!