4 milyar TL’lik ‘kasım’ indirimi

Güncelleme Tarihi:

4 milyar TL’lik  ‘kasım’ indirimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2023 07:00

Alışverişte kasım ayına özel indirim dönemine girildi. İlk kez 2016’da tüketicileri ‘efsane kasım’ indirimleriyle tanıştıran Hepsiburada, bugün itibarıyla yine kasım ayı boyunca geçerli olacak indirim kampanyasına başladı.

Haberin Devamı

2022’deki kasım kampanyasında tüketicilere 1 milyar TL’lik tasarruf sağladıklarını kaydeden Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, bu yıl söz konusu tasarrufu 4 milyar TL’ye ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Hepsiburada’nın kasım ayı indirimleri kapsamında dün İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıda açıklamalarda bulunan Gökçetekin, geçen yılki kampanyaya ilişkin şu bilgileri verdi:

GEÇEN YILIN RAKAMLARI

“2022’nin ‘efsane kasım’ döneminde  207 binden fazla kampanya düzenledik ve karşılığında 30 milyon ürün siparişi aldık. Bu dönemde diğer aylara oranla siparişlerde 2.6 kat artış yaşandı. Geçen sene en fazla satış yapılan iller İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Konya ve Gaziantep oldu. 11 Kasım’da sipariş ve ciro rekoru kırılırken en fazla sipariş artışının gerçekleştiği iller 8 katlık artışla Hakkari, Sinop, Kastamonu, Sivas ve Erzincan oldu. Yine en fazla satan kategoriler temel tüketim ve gıda, sağlık ve güzellik ürünleri, züccaciye ve giyim olurken, öne çıkan ürünler ise Airfryer, iPhone, bilgisayar ve kulaklık şeklinde sıralandı.”

Haberin Devamı

1000 EK İSTİHDAM

Gökçetekin bu yılki hedefleriyle ilgili olarak ise, “Efsane kasım’da 3 bin 300 kişilik ekip ve 3 bin 500 taşımacımız hazır bulunuyor. Kasım ayında ekibimize 1000 kişi daha dahil ediyoruz. Bu sene 100 bin iş ortağımız, 30 kategoride 195 milyon adet ürün ile efsane indirimlere hazırız. Bu yılki indirimler ile hane bütçelerine toplamda 4 milyar TL’lik bir destek sağlamayı hedefliyoruz” bilgisini verdi. Geçen senenin favori ürününün Airfryer olduğunu belirten Gökçetekin, bu yıl ise kablosuz süpürgelerin öne çıkmasını beklediklerini söyledi. Ayrıca, son dönemde elektrikli scooter ve motosiklete de yoğun ilgi olduğunu belirten Gökçetekin bu yıl söz konusu ürünlerde de uygun avantajlar sunacaklarını vurguladı.

200 ADET OTOMOBİL SATILACAK

-Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ise, “Bu yıl özellikle 1-5 Kasım tarihleri arasında sınırlı stoklarda uygulanacak kampanyalarla dakikalar için tükenecek ürünler olduğunu öngörüyoruz. Efsane Kasım’da Hepsiburada kullanıcılarına 3 milyon çorap, 1 milyon bardak, 500 bin sweatshirt, 750 bin bebek body’sinin yanı sıra binlerce tava, spor ayakkabı yastık, nevresim, termos ve saklama kabı sunacağız. Yine vergisiz cihaz projesi kapsamındakiler de dahil 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonu uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile müşterilerimizle buluşturacak. Ayrıca, uygun fiyatlı arsa ve 200 adet otomobili de satışa çıkaracağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!