300 milyon Euro cebinde yeni satın almalar yapacak

Güncelleme Tarihi:

300 milyon Euro cebinde yeni satın almalar yapacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 00:00

TTNET Genel Müdürülüğü görevinden ayrılarak 20 gün önce Türk Telekom Genel Müdürlüğüne atanan Tahsin Yılmaz, Yönetim Kurulu’na 300 milyon Euro’luk satın alma yetkisi verildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Türk Telekom’un yeni hedeflerini açıklayan Yılmaz, “Sesle iletişim rekabetinin bittiği Türkiye’de rekabet artık data iletişiminde başladı. Türkiye’nin teknolojik altyapısını sağlayan şirket olarak geleceği biz şekillendirmek istiyoruz” dedi.

TV yatırımı

Hayatın her alanında çözümler üreterek dijital şehirler kurulacağını kaydeden Yılmaz şöyle konuştu: “Yeni dönemde sahip olduğumuz altyapı üzerinden yeni teknolojilerle televizyon yayını da projelerimiz arasında. Mayıs ayında gerçekleştirilen Türk Telekom Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna 300 milyon Euro’luk satın alma yetkisi verildi. Fırsatlar çıkması halinde yurtiçi ve yurtdışında yeni satın almalar gerçekleştireceğiz. Hem Türkiye’de hem de bölgemizde erişim kolaylığı, hız ve kapasite alanlarında kesintisiz bir gelişim için altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Rakiplerle işbirliği

Yılmaz, Türkiye’de 18-19 milyon haneye ulaşan bir alt yapıya sahip olduklarını belirterek şunları söyledi: “Geleceği şekillendirecek fikirlere kapımız her zaman açık. Türkiye’nin hem yazılım hem de geliştirme alanında giderek güçlenen bir damarı olduğunu görüyoruz. Türk Telekom işbirliği ile bölgede söz sahibi bir ekosistem oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye’den dünya çapında teknolojiler geliştirecek şirketlerin çıkması için katalizör görevi üstleneceğiz.”

Müşteriye yeni deneyimler sunacağız

TAHSİN Yılmaz, “Türk Telekom her zaman müşteri odaklı ürün ve hizmetler sundu ve müşteriye değer yarattı. Müşterilerimiz her zaman bizim için çok değerli. Onlara sağladığımız değeri daha da artıracak hem ürün hem de hizmet kalitesi anlamında adımlar atacağız. Hem ses hem de genişbant internet alanında yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürerek, müşterilerimize yeni deneyimler sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!