30 bin Euro’luk tatile gemi seyahati hediye

Güncelleme Tarihi:

30 bin Euro’luk tatile gemi seyahati hediye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 07:00

Lüks turizmin 2 markası, Barut Hotels Grup ve kruz şirketi Royal Caribbean işbirliğine gitti. Buna göre Barut çatısı altında bulunan Antalya’daki Bayou Villas by Lara Barut Collection’da minimum 30 bin Euro’luk tatil rezervasyonu yapan tatilseverler, minimum 6 bin Euro’luk cruise tatili hediyesi kazanacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en lüks ve büyük gemilerine sahip Royal Caribbean ile dünyayı gezme fırsatı yakalayacak. Barut Hotels Grup Ticari Direktörü Samuray Önen, bu birlikteliğin Antalya’da hızla ilerleyen lüks turizm açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

GECELİĞİ 2 BİN 500 EURO

Kapılarını geçen yıl sonunda açan Bayou Villas by Lara Barut Collection’ın Antalya Havalimanı’na 15 dakika mesafede 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı 24 villadan oluştuğunu belirten Önen, ‘‘Pandemiyle birlikte kişiye özel tatil konseptleri çok ön plana çıktı. Bu villalarımızda da misafirler, tatillerini dilerlerse gözlerden uzak yapıyor. Veya isterlerse otelin imkânlarından, plajından SPA’sından faydalanıyorlar’’ dedi. Önen, 2 yatak odalı villalarda gecelik konaklama maliyetinin ortalama 2 bin 500 Euro, 4 yatak odalı villalarda ise ortalama 6 bin Euro olduğunu ve villa misafirlerinin ağırlıklı olarak yabancılardan oluştuğunu ifade etti.

Haberin Devamı

YAZIN ANTALYA KIŞIN KARAYİPLER

Royal Caribbean Türkiye Genel Müdürü Alper Taşkıranlar ise dünya genelinde yaklaşık bin destinasyona seyahat eden 64 gemilik bir küresel gemi filosuna sahip olduklarını ifade etti. Bu işbirliği sayesinde Bayou Villaları’nda konaklayan misafirlerin yazın Antalya’da kışın da Karayipler’de tatil yapabileceğinin altını çizen Taşkıranlar, Barut Hotels Group müşterilerine 100 kabin ayrıldığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!