3 hissede bir kişiye tedbir getirildi

Güncelleme Tarihi:

3 hissede bir kişiye tedbir getirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 07:23

Anadolu Grubu Holding, Say Yenilenebilir Enerji ve Makim Makine paylarının piyasasındaki işlemlerle ilgili Seçil Artar hakkında 1 ay süreyle tedbirler uygulanacak.

Haberin Devamı

Anadolu Grubu Holding, Say Yenilenebilir Enerji ve Makim Makine paylarının piyasasındaki işlemlerle ilgili bir kişi hakkında 1 ay süreyle tedbirler uygulanacak. Seçil Artar 1 ay süreyle Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı, Brüt Takas ve İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması yasaklarına tabi tutulacak.

BIST'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, AG Anadolu Grubu Holding A.Ş. (AGHOL), Say Yenilenebilir Enerji Ekipmanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SAYAS) ve Makim Makina Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MAKIM) paylarının piyasasında, Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle Seçil Artar isimli yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 23/08/2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!