EMSİAD üyeleri WIN İstanbul Fuarında

Güncelleme Tarihi:

EMSİAD üyeleri WIN İstanbul Fuarında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 01:06

ELEKTRİK Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD) üyeleri, elektrik sektörünün önemli fuarlarından olan İstanbul’daki Wın Electrotech ve Automatıon’a 35 kişilik bir katılım gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fuar yetkilileri EMSİAD’ın katılımından memnun kaldıklarını belirtirken, bir sonraki fuar organizasyonlarında EMSİAD’ın ismini organizasyon kuruluna yazacaklarını belirttiler.

Katılım için EMSİAD Genel Sekreteri Vedat Aktuğ öncülüğünde organize olan EMSİAD üyeleri, fuardan sonra gece yemekte de bir araya geldiler. Vedat Aktuğ yaptığı açıklamada, "Üyeler arası diyaloğun, işbirliğinin arttığı bu tür etkinlikler, işlerimizin geliştirmemiz için bize vizyon katıyor. İşlerimiz için önemli bir fuarda önemli bir birliktelik sağladık. EMSİAD olarak hedefimiz, üyelerimizle yurt dışındaki fuarlara katılmaktır. Üyelerimize ve sektöre katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

EMSİAD’ın, düzenlenen ziyaret için ATO Elektrikçiler Komitesi’nin desteğini de aldığı belirtildi. EMSİAD üyeleri, organizasyondan ve fuarı ziyaretten memnun kaldıklarını belirttiler. Fuarda yer alan ve ürünlerini segileyen EMSİAD üye kuruluşları da buluşmadan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. İstanbul’da konaklayan EMSİAD üyeleri Ankara’ya döndü.

BAKMADAN GEÇME!