Borsa'nın yeni işlem salonunda işleme başlandı

Güncelleme Tarihi:

Borsanın yeni işlem salonunda işleme başlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 01:36

Borsa İstanbul’un dijital çağa uyumlu yeni işlem salonu dün hizmete girdi. Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapması beklenen salonda aracı kurumlar reklam yapabilecek.

Haberin Devamı

BORSA İstanbul’un 6 ayı aşkın bir süredir yapımı süren yeni işlem salonu tamamlandı. Brokerlar dün ilk kez yeni salonda işlemleri gerçekleştirdi. Salonun resmi açılışının ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor. İstanbul Finans Merkezi projesinde İstanbul’un görünen yüzü olarak da planlanan salon tamamen dijital çağı uyumlu bir altyapı ile kuruldu. Uluslararası standartlara uygun, son teknolojinin kullanıldığı yeni salonda hem aracı kuruluşların hem de Borsa’nın reklamını yapma imkanı buluyuor. Bu yönüyle yeni seans salonu Türkiye’de sermaye piyasalarının yenilenmesini, gelişmini de yansıtmayı amaçlıyor.

BEDELİ 40 BİN TL
3 farklı bölümden oluşan yeni işlem salonunda pit alanı olarak kullanılan bölümler dışında tek kişilik odalar ve toplu işlem odaları yer alıyor. Aylık 4 bin TL’den 40 bin TL’ye kadar farklı fiyatlarda işlem alanı kiralanması mümkün olan salonun bu alanlarını kullanmak isteyen aracı kuruluşlar için Borsa İstanbul yönetimi ihale açmıştı.

Haberin Devamı

MEDYA ODALARI KURULDU
İstanbul Finans Merkezi kapsamında önemli bir showroom olarak da kullanılması arzu edilen Borsa İstanbul’un yeni işlem merkezine ek olarak medyanın kullanımı için de özel röportaj odaları yapıldı. Bu odaların da ‘Borsa’nın ruhunu yansıtacak’ şekilde yakında kullanıma açılması planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!