Türkiye sıçrayarak büyümeli

Güncelleme Tarihi:

Türkiye sıçrayarak büyümeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 23:11

BOYNER Grup Başkanı Cem Boyner, Türkiye’nin arzu ettiği hedefleri yakalamak için tırmanarak değil, sıçrayarak, hatta büyük atlama yaparak büyümesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Dijital devrimi yakalamak üzere yaptığı bu sıçrama hamlesini tutturursa Türkiye’nin büyüme bir tarih yazacağını belirten Cem Boyner, “Tutturamazsak da yeniden deneriz. Dijital çağ inanılmaz fırsatlar sunuyor. Burada müşterinin ne istediğini tam olarak tespit edip, onu müşterinin en uygun olduğu yerde en uygun olduğu anda sunmalıyız ki bu şu anda dijital devrimle mümkün” dedi.

Kalkınma için önce özgürlük

KİŞİYE ÖZEL FIRSATLAR

Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında General Electric Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Canan Özsoy moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Djital Dönemde Büyüme Stratejileri’ başlıklı panelde konuşan Cem Boyner, şunları söyledi:

Euro-dolar toto oynanıyor


“Biz her gün 8 gazete okuyoruz evde. Ben her ay 12 kilogram dergi alıyorum. Sonra ilgimi çeken konuları saklamak üzere kesiyorum. Ama dijital çağda müşteriye özel teklifler sunmak mümkün. Boyner Grubu olarak müşteri verisi ile bunu yapabiliyoruz. Bizim 15.5 milyon müşterimiz var. Bu bir kitle değil, hepsi tek tek kişiler. Hepsi kendine özel fırsatları bilmek istiyor.”
Perakende sektörünün siyah-beyaz ayrımı kadar radikal bir değişim geçirdiğini kaydeden Cem Boyner, şöyle devam etti: “Dijital dönüşüm ile birlikte artık sadece nede başarılı olduğumuzu değil, başarısız olduğumuz noktaları da görebiliyoruz. Örneğin müşterinin mağazalarımızda neyi aradığını ve bulamadığını online satış platformumuza yaptığı ziyaretten tespit etmek mümkün. Önümüzdeki günlerde yeni bir dijital uygulamamızı tanıtacağız. Bu platform ile tıpkı Google’da arama yaparken ‘bunu mu söylemek istediniz’ sorusu gibi biz de müşterilerimize ‘bunu mu arıyorsunuz’ diye sorarak o an mağazamızda aranan ürüne benzer alternatifleri de müşterilerimize sunacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!