‘Premiere’ kumaş fuarı İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

‘Premiere’ kumaş fuarı İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 01:01

1973 yılından bu yana, Paris’te dünyanın en önemli kumaş fuarlarından birini düzenleyen Première Vision artık İstanbul’da da yılda iki kez düzenlenecek. Première Vision İstanbul, ilk kez 29-30-31 Ekim tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İstanbul’da düzenlenecek ilk Première Vision Fuarı’na yaklaşık 150 dolayında şirketin katılması ve 5 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor. İstanbul, Première Vision Fuarları’nın uluslararası yayılımında, New York, Sao Paulo ve Shangai’den sonraki 4. durağı oldu.

İstanbul’un bir Première Vision lokasyonu olarak seçilmesinin en önemli sebebinin Istanbul’un hem Avrupa ve Asya arasındaki fiziksel konumu olduğunu belirten Première Vision SA CEO’su Philippe Pasquet, “Türkiye tekstil üretimi ve talebi açısından yükselen Balkanlar, İran, Irak, Rusya gibi bölgelere çok yakın. 2017’ye kadar toplam yüzde 16’lık büyüme öngörülen Türkiye ekonomisinin, sanayi üretiminde ve ihracatta yüzde 17’lik payıyla tekstil ve hazır giyimdeki gücü gibi etkileyici özellikleri var” dedi. Première Vision Fuarları’nda gerek katılımcı, gerekse ziyaretçileriyle oldukça dinamik bir profil çizdiğini belirten Philippe Pasquet, fuarlarda ürün sunan ülkeler arasında Türkiye’nin üçüncü sırada, ziyaretçi yoğunluğunda ise ilk 10’un içinde yer aldığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!