Otobüs şovu!

Güncelleme Tarihi:

Otobüs şovu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 01:02

OTOBÜS Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı, ‘Busworld Turkey 2014’ kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Yerli ve yabancı pek çok firmayı ağırlayacak olan fuar, İstanbul (CNR) Fuar Merkezi’nde 27 Nisan’a kadar açık kalacak. Fas, Lübnan, İran, Özbekistan, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Macaristan ve Kamerun başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden HKF Fuarcılık’ın misafiri olarak, İstanbul’a gelecek yabancı alım heyetleri, Busworld Turkey Fuarı süresince katılımcı firmalar ile temaslarda bulunarak yeni ticari bağlantıların kurulmasına vesile olacaklar.
Türkiye’den TOFED ile birlikte; Ukrayna, Romanya, Gürcistan, İran, Azerbaycan, Makedonya, Bulgaristan, Ürdün, Rusya, Sırbistan, Sudan, Hırvatistan ve yeni dâhil olan Bosna-Hersek ve Karadağ ile birlikte toplam 15 ülkede karayolu yolcu taşımacılığı ile ilgili kuruluşları aynı çatı altında toplayan IPRU’ya (International Passenger Road Transport Union) üye ülkelerden fuarı ziyaret etmek için gelecek olan bir başka heyet ise, Busworld Turkey 2014 Fuarı’nda firma yetkilileri ile görüşerek ülkelerinde karayolu yolcu taşımacığının gelişimi ve yatırım fırsatları için katımcı firmalar ile görüşecek.

‘Atak’ yaptı

Haberin Devamı

Karsan markalı yeni nesil toplu taşımacılık ailesinin “CXL” ve “MPXL” proje kodlu en yeni üyeleri, Busworld Turkey Fuarı’nda ticari isimleriyle görücüye çıktı. İsimleri Karsan Atak ve Karsan Star olarak belirlenen küçük otobüslerin müşterilere teslimatlarının 2014’ün ortasında başlaması planlanıyor. Kıraç Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç da yeni modelleri inceledi.

70 bininci üretim

Şehirlerarası otobüs pazarının 46 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin en kapsamlı otobüs fuarı olan “Busworld Turkey 2014”te üretttiği 70 bininci otobüs olan ‘Travego 15’i de sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!