260 bin kişiye erken rezervasyon yapacak

Güncelleme Tarihi:

260 bin kişiye erken rezervasyon yapacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2012 00:00

ERKEN rezervasyon kampanyasını başlatan Etstur, 2013 yılı içinde 260 bin kişiyi uygulamadan faydalandırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Etstur, erken rezervasyon uygulamasını 1000’i aşkın otel ve yurtdışındaki 60 destinasyonu için başlattı. Etstur, geçtiğimiz yıllara ek olarak kampanyaya bu yıl, Kıbrıs ve Cruise turlarını da dahil etti. Erken rezervasyon kampanyasının nisan ayının sonuna kadar süreceğini belirten Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Misafirlerimizin taleplerine göre erken rezervasyon dönemini mayıs ayının son haftasına kadar uzatabiliriz. Fiyat avantajından maksimum düzeyde yararlanabilmesi için ilk günler oldukça ideal. Erken rezervasyon kampanyamız yüzde 40’a varan indirimle başlarken her ay yüzde 5’lik azalmayla devam edecek. Tatil rezervasyonlarını yaptırmak için fırsat dönemi uzun ve fiyatlar çok avantajlı” dedi.

SİGORTA YAPILIYOR

Mehmet Ersoy, erken rezervasyon ile tatili tercih edenlerin ‘Erken Rezervasyon Sigortası’ndan yararlanacaklarını hatırlatarak, “Erken rezervasyon iptaliyle ilgili misafirler son 72 saate kadar bilgi vermeleri halinde rezervasyonlarını koşulsuz iptal etme hakkı kazanır. Erken rezervasyon iptaliyle ilgili teminatlar, Etstur ve Mapfre Genel Sigorta arasında düzenlenen poliçe kapsamında sağlanacak. Poliçe ile sigortalı tur ücret farkı, tur bedelinin sadece yüzde 1’i kadar, 1000 TL altındaki rezervasyonlarda ise sabit 10 TL olacak. Ayrıca, Anadolu’nun seyahatteki payı yükseliyor” dedi.

Haberin Devamı

Disneyland Paris’in partneri oldu

ETSTUR, Disneyland Paris’in partner acentası oldu. Disneyland Paris içerisindeki 6 otel ile anlaşarak, misafirlerine minimum 1 gece ile 6 gece arası konaklama kahvaltı park giriş bileti paketi sunuyor. Disneyland Paris için, 4 kal 3 öde gibi çeşitli promosyon fırsatları da sunuluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!